

National Aboriginal Council on Species at Risk

Conseil autochtone national sur les espèces en péril

National Aboriginal Council on Species at Risk Proposed Agenda - Virtual Face-to-Face March 31, 2021 / 3:00-5:00PM EST Microsoft Teams Meeting Link: Click here to join the meeting Phone and Conference ID: +1 819-307-4099 / 559 284 152#

Time	Agenda Item	Lead/Documents
3:00 - 3:05 (5 min)	1. Opening Prayer	Elder - Monique Renaud
3:05 - 3:15 (10 min)	2. Round of introductions and agenda review	Facilitator - Kim Scott
3:15 - 3:45 (30 min)	 3. Minister Engagement with Council Members Acknowledge NACOSAR's contributions Hear from outgoing membership about its initiatives, and overview of its final recommendations Virtual Photo opportunity 	The Honourable Jonathan Wilkinson, ECCC The Honourable Bernadette Jordan, DFO NACOSAR Members
3:45 - 4:45 (60 min)	4. NACOSAR Legacy • A moderated session to pursue discussion with ECCC, PCA and DFO ADMs - Further discuss Council recommendations; - Hear the Council's vision for the incoming membership (key priorities); and - Consider NACOSAR's individual experience, lessons learned and opportunities to do better	ECCC, DFO, PCA ADMs NACOSAR Members
4:45 – 4:55 (10 min)	 5. Wrap Up Closing remarks Recognition of meeting contributions Next steps / transition plan 	NACOSAR Members ECCC, DFO, PCA
5:55 – 5:00 (5 min)	6. Closing Prayer	Elder - Monique Renaud
5:00 - 6:00 (60 min)	7. Optional in-camera session	NACOSAR Members Only